Servicebots maken er een lange set van!

In Newport staat er een halve finale op het programma tussen 2 servicebots. Cressy en Isner staan voor de tweede keer in hun carrière tegenover elkaar. De eerste keer was op de Australian open, toen speelden ze 3 tiebreaks in 5 sets.

100% BONUS TOT 250 EURO


Isner speelde al 4 tiebreaks dit toernooi. In zijn vorige wedstrijd tegen Bonzi speelde hij namelijk elke set er eentje. Cressy speelde tot nu toe slechts 1 tiebreak, maar dit lag meer aan zijn tegenstanders, aangezien hij geen 1 keer werd gebroken. Ook weten beide heren veel aces te slaan. Isner wist er in zijn 2 wedstrijden 51 te slaan. Cressy sloeg er iets minder, namelijk 42.

Op het gras in Newport verwachten we dat beide heren niet snel hun eigen opslag zullen afgeven. Deze Amerikanen dicteren het spel met hun opslag, waardoor het zeer moeilijk is om te breaken.