Garcia zet de teller op 4!

In Zwitserland nemen Garcia en Martic het tegen elkaar in de halve finale. Beide speelsters zijn bezig aan een feilloos parcours in Lausanne, ze verloren namelijk nog geen set. Garcia kwam nog geen moment in de problemen. Ze won haar eerste wedstrijd met 6-3/6-3 van Paolini, waarna ze de 2 volgende rondes met 6-1/6-4 en 6-4/6-1 wist te winnen. Met name haar overwinning in de kwartfinale tegen Sorribes Tormo was knap, aangezien de Spaanse op gravel al enkele toppers heeft verslagen.

CLAIM JE 100% BONUS TOT 250 EURO!


Martic wist de eerste 2 rondes ook met sprekend gemak te winnen. Ze was met een 6-2/6-2 overwinning duidelijk te sterk voor de Spaanse Parrizas-Diaz. In de 8ste finale trof ze de nummer 153 van de wereld, waar ze met 6-4/6-2 van wist te winnen. In de kwartfinale stond ze tegenover de nummer 13 van de wereld Bencic. Dit was uiteraard een lastige opgave, maar toch wist de Kroatische met 6-3/7-6 te winnen. Een zeer knappe prestatie, al moet er wel gezegd worden dat Bencic zeker niet in haar beste vorm verkeerd de afgelopen weken.

Beide speelsters speelden eerder al 3 keer tegen elkaar. De Franse Garcia wist elke ontmoeting te winnen. We verwachten dat dit vandaag opnieuw het geval zal zijn.