Duitsland gaat verder met winnen en geeft Finland geen kans!

In groep B op het EK voor vrouwen zijn er al 2 dingen zeker: Duitsland heeft de groep gewonnen, en Finland is laatste geworden. Gister hebben we bij Engeland gezien dat dit niet wil zeggen dat er niet meer serieus gevoetbald wordt.

WED EEN TIENTJE EN SCOOR 50 EURO AAN FREE BETS


Duitsland is aan een fantastisch EK bezig. Ze wonnen hun eerste wedstrijd met 4-0 van Denemarken, waarna ze hun tweede wedstrijd met 2-0 wonnen tegen Spanje. De Duitse dames hebben dus nog geen goal binnengekregen. We verwachten niet dat dit vandaag zal veranderen.

Finland is namelijk niet zo goed bezig. Ze verloren hun eerste wedstrijd met 4-1 tegen Spanje. In hun tweede wedstrijd was Denemarken te sterk en verloren de Finse dames dan ook met 1-0.

Als we kijken naar de voorbereiding van beide ploegen, zien we duidelijk een kwaliteitsverschil. Finland verloor bijvoorbeeld 5-0 van Frankrijk en 2-0 en 3-0 van Nederland. Duitsland bouwde dan weer vertrouwen op met een 7-0 overwinning tegen Zwitserland en een 3-0 overwinning tegen Portugal. We verwachten dat Duitsland dit kwaliteitsverschil vandaag zal laten zien en simpel zal winnen.