De ontknoping in groep B zorgt voor een aanvallende match!

Vandaag staat er de ontknoping in groep B op het EK voor vrouwen op het programma. De winnaar van het duel tussen Denemarken en Spanje plaatst zich voor de knock-out-fase. Spanje begint aan de match met een licht voordeel, zij hebben namelijk genoeg aan een gelijkspel, omdat ze een beter doelsaldo hebben.

Krijg als nieuwe speler nu 40 keer je inzet als Pogacar de eindzege pakt!


We verwachten dat Spanje niet snel zal achter komen, integendeel, wij denken dat Spanje zal winnen of dat het gelijk wordt. Hierdoor zal Denemarken er alles aan moeten doen om een goal te maken, aangezien hun moeten winnen. Tegen Finland wonnen de Deense dames met 1-0, maar scoorden pas in de 72ste min. Dit resulteerde in 6 corners voor Denemarken. Tegen Duitsland lagen ze heel de match onder, waardoor ze dan ook terecht met 4-0 verloren. Toch kregen ze 4 corners die match.

We vinden de odd zeer hoog, omdat deze lijn al 2 keer is gelukt dit EK. Dit samen met het feit dat de Deense dames moeten winnen, is voor ons genoeg om hiervoor te gaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden