Twee grasspecialisten maken er een lange wedstrijd van!

In Newport staat er, net zoals in Bastad, een leuke kwartfinale op het programma. Bublik en Murray nemen het tegen elkaar op. Beide spelers voelen zich goed op het gras, wat ook te zien is aan hun resultaten.

Bublik wist de thuisspeler Sock uit te schakelen. In dit duel wist de Kazach maar liefst 22 aces te slaan. Ook sloeg hij 16 dubbele fouten, wat natuurlijk te veel is op dit niveau. Op Wimbledon liet Bublik ook goede dingen zien. De nummer 42 van de wereld won zijn eerste 2 rondes in straight sets, waarna hij werd uitgeschakeld door Tiafoe.

Iedereen weet wel dat Murray zich goed voelt op gras. De voormalig Wimbledon-winnaar wist in Stuttgart de finale te halen, door onder andere Tsitsipas en Kyrgios te verslaan. Op dat toernooi kwam hij ook tegenover Bublik te staan, toen won de Brit met 6-3/7-6. Op Wimbledon stuitte Murray op de servicebot Isner, die ongelofelijk goed serveerde.

We verwachten dat het, net zoals in Stuttgart, een spannende match zal worden. Beide spelers hebben dit toernooi al een 3-setter gespeeld, we verwachten dat dit vandaag ook het geval kan zijn. Toch kiezen we voor deze lijn, omdat we ook een tiebreak verwachten en op die manier kan deze lijn ook goed zijn in 2 sets.