Een spannende kwartfinale tussen 2 wereldtoppers in Zweden!

Een leuk affiche vandaag in Zweden. 1 van de kwartfinales wordt gespeeld tussen Schwartzman en Carreno-Busta, respectievelijk de nummer 14 en 18 van de wereld. Beide spelers voelen zich goed op het gravel, waardoor we een spannende wedstrijd mogen verwachten.

Carreno-Busta heeft er al 2 wedstrijden op zitten dit toernooi. Zijn eerste ronde won hij met 7-5/6-4 tegen Wawrinka en zijn tweede wedstrijd won hij met 4-6/7-6/7-5 van zijn landgenoot Ramos. Allebei niet erg overtuigend dus. De vorm van de Spanjaard op gravel is niet zo goed. Voor dit toernooi verloor hij zijn laatste 3 wedstrijden op deze ondergrond.

Schwartzman speelde slechts 1 match dit toernooi, deze won hij met 7-5/6-3 van Ymer. Als we terugkijken naar de resultaten van Roland Garros, zien we dat Schwartzman het prima heeft gedaan. Hij won 3 matchen, met als knappe prestatie zijn overwinning tegen Dimitrov (6-3/6-1/6-2). Uiteindelijk werd hij uitgeschakeld door Djokovic, wat uiteraard geen schande is.

De laatste wedstrijd tussen beide heren wist Carreno-Busta met 6-3/6-4 te winnen. Toch verwachten we vandaag een 3-setter, omdat de vorm in het voordeel van de Argentijn speelt. We kiezen voor ‘over 22.5 games’, omdat dit ook mogelijk is in 2 sets.

Live Betting NL - de #1 op live wedden