Cerundolo probeert zijn seizoen nog te doen slagen voor 1.76 keer je inzet!

Cerundolo en Karatsev staan vandaag tegenover elkaar in Zweden. Beide spelers kunnen niet echt tevreden terugkijken op de afgelopen weken. Op de ATP-toernooien presteerden ze niet naar hun kunnen. Met name Karatsev heeft het zeer moeilijk. Na de Australian open wist hij slechts 6 van de 21 matchen te winnen. Hij verloor maar liefst 11 keer in de eerste ronde van het toernooi. Deze week is de Rus wel beter bezig. Hij won zijn eerste ronde tegen Sonego in 3 sets, waarna hij in straight sets te sterk was voor Gaston.

Ook Cerundolo kan tot nu toe niet helemaal tevreden terugkijken op dit jaar, maar hij heeft wel enkele toernooien zeer goed gepresteerd. Zo speelde hij op het ATP-1000 toernooi in Miami de halve finale en wist hij in Rio de halve finale te halen. Op Wimbledon wist de Argentijn nog een set van Nadal af te pakken. Deze week heeft hij de nummer 5 van de wereld Ruud verslagen in 3 sets, wat natuurlijk een zeer knappe prestatie is. We verwachten dan ook dat Cerundolo deze lijn kan doortrekken en te sterk zal zijn voor Karatsev.

Live Betting NL - de #1 op live wedden