Kanshebber voor de titel rekent af met de zwakke Belgen!

Wie het EK voor vrouwen een beetje heeft gevolgd, zal ongetwijfeld de prestatie van Frankrijk wel hebben meegekregen. De Franse vrouwen wisten met 5-1 te winnen van Italië. Bij rust stonden ze 5-0 voor, waarna ze in de tweede helft wat energie spaarden. Een andere fantastische prestatie is het feit dat ze de laatste 15 matchen wisten te winnen. In deze 15 matchen wisten ze maar liefst 67 keer te scoren. Tegen Nederland wisten ze bijvoorbeeld met 3-1 te winnen.

In tegenstelling tot Frankrijk kan België niet tevreden zijn over de eerste wedstrijd. De Belgen speelden zeer slecht voetbal, wat resulteerde in een gelijkspel tegen IJsland. De ploeg lijkt niet opgewassen tegen Frankrijk. Heel veel ballen op het middenveld gaan achteruit, en ze hebben te veel tijd nodig. Tegen Frankrijk zal dit ongetwijfeld worden afgestraft. Vorige maand verloor België nog met 3-0 van Engeland.

We verwachten dat Frankrijk hun niveau van de eerste wedstrijd zal herhalen en te sterk zal zijn voor België. We denken ook dat niet bij 1 goal zal blijven, maar dat Frankrijk minstens 3 keer zal scoren.