Een spannende match voor voormalig grand slam winnaar!

Thiem heeft na een zeer moeilijke periode eindelijk nog eens een match kunnen winnen op ATP-niveau. Dit deed hij in de eerste ronde in Bastad tegen Ruusuvuoiri. De eerste set verloor de Oostenrijker, maar de tweede set won hij overtuigend met 6-1. In de derde set ging het alle kanten op, maar trok de voormalig grand slam winnaar aan het langste eind en won in de tiebreak. Thiem oogt, logischerwijs, beter dan enkele maanden geleden.

Hij neemt het op tegen Bautista-Agut. De Spanjaard moest in de tweede ronde van Wimbledon opgeven wegens covid. Op gras was de vorm van de nummer 20 van de wereld vrij goed, in tegenstelling tot zijn vorm op gravel. Dat is namelijk helemaal niet zo goed. Van de laatste 5 wedstrijden die hij op gravel speelde, verloor hij er 4.

We verwachten een match waarin beide spelers aan elkaar gewaagd zullen zijn. Thiem lijkt terug beter te spelen, maar is natuurlijk nog ver van zijn beste niveau.

Live Betting NL - de #1 op live wedden