Coria kan zijn niveau niet opschroeven!

Zoals de meesten wel zullen weten mochten de Russische tennisspelers niet meedoen aan Wimbledon. Hierdoor dateert de laatste officiële wedstrijd van Rublev van 13 juni. Dit gaf hem wel de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden op het gravelseizoen. We hebben Rublev afgelopen week zien trainen met Ruud, wat er natuurlijk voor zorgt dat je een goed niveau moet halen. Dit jaar op Roland Garros wist Rublev knap de kwartfinale te halen, waarna hij werd uitgeschakeld door Cilic die ongelofelijk tennis liet zien.

De tegenstander van Rublev is Coria. De Argentijn verloor zijn eerste ronde op Wimbledon in 3 sets, maar gras is dan ook niet zijn favoriete ondergrond. Hij speelt namelijk graag op gravel, waar hij dus vandaag op mag spelen tegen Rublev. De eerste ronde in Zweden had de Argentijn het lastig tegen zijn landgenoot Delbonis. Hij verloor de eerste set met 6-0, waarna hij de match wist om te keren en zowel de tweede als de derde set met 6-4 wist te winnen. Vorige week speelde de nummer 65 van de wereld nog een challenger-toernooi, waar hij in straight sets verloor van Laaksonen, niet al te best dus.

Coria zal zijn niveau serieus moeten verhogen als hij een kans wil maken tegen Rublev. We verwachten dat dit niet zal gebeuren en dat Rublev simpel in 2 sets wint.

Live Betting NL - de #1 op live wedden