Een spannend Spaans onderonsje!

Een Spaans onderonsje in Zweden vandaag, Ramos neemt het namelijk op tegen Carreno-Busta. Beide heren hebben er al een match op zitten. Ramos wist zonder problemen te winnen van de Argentijn Etcheverry, hij won met 6-3/6-3. Carreno-Busta had het dan weer wat moeilijker tegen Wawrinka, waar hij met 7-5/6-4 van won.

Beide heren vinden het gravel fijn, maar vandaag speelt het vooral in het voordeel van Ramos. De 34- jarige Spanjaard behaald namelijk veel betere resultaten op gravel dan op andere ondergronden. Tijdens de laatste editie van Roland Garros wist hij nog een 5-setter te spelen tegen het Spaanse toptalent Alcaraz. Carreno-Busta heeft wisselende resultaten. In april wist hij bijvoorbeeld te winnen van Ruud en Schwartzman, maar mei verloor hij dan weer van Coria.

In principe is Carreno-Busta de betere speler, maar we verwachten dat het een spannende wedstrijd zal worden, aangezien ze op gravel spelen. Wanneer ze 3 sets spelen is deze lijn sowieso goed, maar ook in 2 sets is dit goed mogelijk.

Live Betting NL - de #1 op live wedden