Een belangrijke match voor onze landgenoten!

Voor de Nederlandse dames staat er vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma. Ze nemen het op tegen Portugal en mogen eigenlijk niet verliezen. In de eerste wedstrijd speelden onze landgenoten gelijk tegen Zweden, wat geen ramp is. Vandaag zullen ze wel aan de bak moeten tegen Portugal. Nederland heeft een prima ploeg, met momenteel als uitblinker Miedema. De spits van Arsenal weet het net makkelijk te vinden. Van de laatste 10 matchen die Nederland heeft gespeeld, wisten ze in 9 matchen te scoren.

Portugal wist de laatste 5 matchen telkens te scoren. De Portugezen slikken ook makkelijk goals. Zo verloren ze 3-0 tegen Duitsland en 4-0 tegen Zweden. Ook in de eerste match op het EK was dit het geval. Ze kregen namelijk 2 goals binnen tegen Zwitserland.

We verwachten een match waarin beide ploegen er alles aan gaan doen om te winnen. Nederland is in onze ogen de terechte favoriet. Toch zien we Portugal ook wel een goal maken.