Voormalig grand slam winnaar maakt er een spannende match van!

Thiem spelt eindelijk weer een wedstrijd op ATP-niveau. Na zijn lange blessure heeft de Oostenrijker het lastig. We hebben hem zien trainen met Rublev, wat uiteraard een zeer goede speler is. Hierdoor zal hij zijn niveau sneller zien groeien, aangezien hij zeer goede rally’s kan spelen met de Rus. De voormalig grand slam winnaar speelde vorige week tegen Bagnis, waar hij in 3 sets van verloor.

Ruusuvuoiri is geen gravelspeler, dat is dan ook terug te zien aan zijn resultaten. De Fin wist van zijn laatste 5 matchen op gravel er slechts 1 te winnen. De nummer 43 van de wereld prefereert hardcourt, waar hij wel goede resultaten op weet te behalen. Ruusuvuoiri heeft natuurlijk altijd een basisniveau, waardoor hij er tegen Thiem sowieso een spannende match tegen kan maken, maar we verwachten niet dat de Fin dik zal winnen.

We verwachten dat het een spannende match zal worden, aangezien Thiem zijn oude niveau terug moet zien te vinden en Ruusuvuoiri geen gravelspeler is.