Twee grastennissers maken er een lange set van!

De match tussen Querrey en Murray is er eentje die op gras gespeeld wordt. Beide heren vinden dit een fijne ondergrond, maar het zal vooral in het voordeel spelen van Querrey. De boomlange Amerikaan heeft een zeer goede service, die op het gras goed uit de verf komt. Hierdoor slaat hij veel aces en heeft daardoor doorgaans niet zo veel problemen om zijn opslag te houden.

Murray zijn opslag is misschien wat minder, maar hij kan dan weer beter tennissen. Zijn slagen zijn uiteraard beter dan die van de Amerikaan. Op Wimbledon moest de Brit tegen Isner, een vergelijkbare match dus. Toen speelden ze 2 tie breaks.

We verwachten dat er minstens 1 tie break gespeeld zal worden, aangezien Querrey een zeer goede opslag heeft en Murray in principe de betere speler is. De wedstrijd zal in Amerika gespeeld worden, wat ook in het voordeel speelt van Querrey.

Live Betting NL - de #1 op live wedden