Baez overtuigd op het Zweedse gravel!

Baez heeft zich het laatste jaar goed ontwikkeld. Vooral op het gravel maakt hij een goede indruk. Zo won hij bijvoorbeeld het ATP-toernooi in Portugal, met knappe zeges tegen onder andere Tiafoe en Ramos. De laatste match die de Argentijn op gravel speelde, was op Roland Garros tegen Zverev, waar hij in 5 sets van verloor.

Vandaag neemt Baez het op tegen Rinderknech. De lange Fransman heeft ook al goede resultaten geboekt op gravel. Vorige week won hij een challenger-toernooi in Polen. Natuurlijk is dit een minder  niveau, maar het geeft wel vertrouwen. In het toernooi erna verloor hij dan weer de eerste ronde tegen de nummer 341 van de wereld in 2 sets.

We verwachten dat Baez op gravel te goed zal zijn voor de Fransman en met 2-0 zal winnen. We kiezen voor de correcte score, maar een game handicap is ook mogelijk.