Weer een lastig onderonsje tussen Musetti en Djere!

Musetti en Djere kijken beide terug op een zwak Wimbledon. Ze verloren namelijk allebei in de eerste ronde van het toernooi. Vandaag zien we ze terug in actie in Zweden, waar ze op gravel tegen elkaar zullen spelen.

Beide heren kunnen uit de voeten op gravel. Musetti won in juni nog een challenger-toernooi op gravel. Dit is natuurlijk een minder niveau, maar het kan zeker helpen om vertrouwen op te bouwen. Verder hebben we Musetti al veel goede matchen zien spelen op gravel, zoals bijvoorbeeld tegen Tsitsipas en Djokovic op Roland Garros. Ook Djere is een degelijke gravelspeler, wat hij in Monte Carlo nog liet zien tegen Sonego en Tsitsipas.

Deze twee mannen zijn elkaar al 5 keer eerder tegengekomen en telkens, met uitzondering van 1 match, was het een spannende strijd. We verwachten vandaag weer een match die beide kanten op kan, waardoor 3 sets goed mogelijk is. Van de 5 onderlinge ontmoetingen eindigde er 4 in 3 sets.