Sock zet zijn goede vorm verder in zijn thuisland!

Op het gras in Newport neemt Sock het op tegen Albot. Beide spelers wisten zich via de kwalificaties te kwalificeren voor het hoofdtoernooi van Wimbledon. Sock had hier geen enkele moeite mee en verloor dan ook geen set. Ook in het hoofdtoernooi wist Sock goede resultaten te behalen. Hij wist namelijk 2 rondes te winnen, waarna de Australiër Kubler hem uitschakelde. Ook in het begin van het grasseizoen bewees Sock dat hij zich goed voelt op de ondergrond, aangezien hij een finale en een halve finale haalde. Met zijn goede service en forehand kan hij gevaarlijk zijn op gras.

Albot werd in de eerste ronde van Wimbledon al uitgeschakeld, maar dit was absoluut geen schande. Hij verloor tegen Goffin, die een zeer sterk toernooi speelde. De rest van het grasseizoen zagen we de Moldaviër toch een beetje sukkelen. Hij verloor 2 keer in de eerste ronde en 1 keer in de tweede ronde. De nummer 113 van de wereld heeft geen ongelofelijke opslag, waardoor er altijd een kans is om te breaken. We verwachten dat Sock zijn goede vorm op gras zal doorzetten en gewoonweg te sterk zal zijn voor Albot.