Oostenrijk strijd voor de volgende ronde en zorgt voor je inzet maal 2.40!

Het EK is begonnen bij het vrouwenvoetbal. De niveauverschillen tussen verschillende landen zijn zeer groot. Vandaag zijn zowel Oostenrijk als Noord-Ierland opzoek naar hun eerste punten op het toernooi. Met Engeland en Noorwegen zitten ze in een vrij sterke poule, maar ook Oostenrijk is zeker niet slecht. Zij verloren namelijk slechts 1-0 van Engeland.

Noord-Ierland daarentegen kreeg een pak slaag van Noorwegen, waar ze 4-1 van verloren. Na 31 min stonden ze al 3-0 achter. Als we kijken naar de resultaten die de ploegen afgelopen weken boekten, kunnen we een aantal dingen vaststellen. Zo wist Oostenrijk met 0-1 te winnen tegen België, terwijl Noord-Ierland met 4-1 de boot in ging. Ook verloren ze 5-0 tegen Engeland, terwijl Oostenrijk zoals eerder gezegd er 1-0 van verloor.

In April speelden beide ploegen nog tegen elkaar, toen wist Oostenrijk aan het langste eind te trekken en met 3-1 te winnen. Wij verwachten dat vandaag hetzelfde gaat gebeuren.