Doelpuntrijke wedstrijd voor de eerste plaats in de groep!

Engeland en Noorwegen strijden vandaag op het EK voor vrouwen voor de eerste plaats in groep A. Beide ploegen spelen goed voetbal, wat ongeveer elke match resulteert in goals. De ploeg van Wiegman wist de laatste 7 matchen steeds het net te vinden, en dit was ook het geval bij Noorwegen.

Noorwegen wist de eerste match in de groepsfase makkelijk te winnen tegen Noord-Ierland. De ploeg uit Scandinavië won met 4-1. Van de laatste 5 matchen kregen ze in 4 matchen een goal tegen, wat dus bewijst dat ze in de verdediging te kloppen zijn.

We verwachten een spannende match tussen twee ploegen die vol voor de winst willen gaan. Beide ploegen beschikken over kwaliteit. Engeland is de favoriet, wat in onze ogen terecht is, maar we denken dat Noorwegen toch ook wel de weg naar het doel zal weten te vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden