Het sprookje eindigt voor de Duitse!

Vandaag staat er een halve finale op het programma die we niet verwacht hadden. Jabeur neemt het namelijk op tegen Maria. Jabeur is natuurlijk geen verrassing aangezien ze op de 2de plaats op de WTA-ranking staat. Maria is wel zeer verrassend, want zij staat namelijk op plaats 103.

Jabeur laat al heel het toernooi goed tennis zien, waardoor ze haar eerste matchen ook zonder problemen doorkwam. In de kwartfinale kwam ze Bouzkova tegen, waar ze het in de eerste set lastig tegen had. Ze verloor dan ook de eerste set, waarna ze haar niveau opschroefde en uiteindelijk 3-6/6-1/6-1 won.

In tegenstelling tot Jabeur heeft Maria het eigenlijk elke match moeilijk gehad. Op 1 match na heeft ze steeds 3 sets gespeeld. Het is een zeer knappe prestatie van de Duitse, maar ze beschikt toch over minder kwaliteiten dan de Tunesische. Hierdoor verwachten we dan ook dat Jabeur in 2 sets zal winnen. We denken dat Jabeur haar niveau van de laatste 2 sets zal doortrekken en daardoor Maria van de baan zal slaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden