De winstreeks van Fritz wordt stopgezet!

Rafael Nadal staat vandaag tegenover Fritz. De Amerikaan is aan een fantastisch toernooi bezig, hij verloor namelijk nog geen enkele set. Wel moeten we zeggen dat hij ook niet echt tegen toppers heeft gespeeld. De speler met de hoogste ranking waar hij tegen heeft gespeeld op Wimbledon, is Molcan, die op de 51ste plaats staat op de ATP-ranking. Natuurlijk blijft het een knappe prestatie, zeker gezien het feit dat hij nu al 8 matchen na elkaar ongeslagen is op gras na zijn toernooiwinst in Eastbourne.

Vandaag speelt Fritz wel tegen een ander niveau, hij neemt het namelijk op tegen Nadal. Iedereen kent hem wel, 21-voudig grand slam winnaar. Misschien is de Spanjaard wel op weg naar zijn 22ste, maar dan zal hij eerst voorbij Fritz moeten komen. In de eerste 2 rondes van het toernooi moest de nummer 4 van de wereld steeds een set afstaan, maar in de 2 rondes erna schroefde hij zijn niveau op, waardoor hij 2 keer met een 3-0 score wist te winnen.

We verwachten dat Nadal zal winnen, maar dat hij het zeker niet makkelijk zal krijgen. Fritz heeft namelijk een goede service en zijn slagen zien er ook goed uit. We gaan dus voor de lijn ‘over 37.5 games’, omdat we verwachten dat beide spelers een set zullen winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden