De verrassing van het toernooi bereikt zijn eindbestemming!

Kyrgios neemt het op tegen Garin. Weinig mensen hadden voordat Wimbledon begon gedacht dat de Chileen in de kwartfinale zou staan, aangezien hij normaal een echte gravelspeler is. Toch laat de nummer 43 van de wereld goed tennis zien, al had hij er in de vorige ronde wel uit moeten liggen tegen De Minaur. De Australiër stond namelijk 2-0 voor in sets, waarna hij in de derde set de tiebreak verloor.

Kyrgios voelt zich zeer goed op gras, wat hij ook duidelijk uitspreekt. Iedereen die Wimbledon volgt, zal de match tegen Tsitsipas wel herinneren. Beide spelers haalde een uitstekend niveau en het was een genot om naar te kijken. Kyrgios wist uiteindelijk de match te winnen in 4 sets. In de vorige ronde trof de Australiër Nakashima. De nummer 40 van de wereld had het lastig, waardoor het een 5-setter werd die hij wel won. Kyrgios had op het einde van de eerste set wat last van een blessure, maar speelde toch door.

We kiezen voor de game handicap, omdat we verwachten dat Kyrgios te goed zal zijn en dus ook zal winnen. Een andere reden voor de handicap is dat wanneer Kyrgios veel last zou hebben van zijn blessure en op zou geven, de bet een void wordt.