Sinner brengt Djokovic in de problemen met formidabel tennis!

Vandaag staat er een heerlijk affiche op het programma. De defending champion Novak Djokovic neemt het op tegen de getalenteerde Italiaan Jannik Sinner. Sinner liet zondag tegen Alcaraz ongelofelijk goed tennis zien. Hij maakte er samen met de Spanjaard een geweldige partij van. Alles leek te lukken bij de nummer 13 van de wereld, zowel zijn service als zijn forenhand waren zeer goed. Als Sinner dit niveau tegen Djokovic kan produceren, zal de Serviër het lastig krijgen.

De defending champion Djokovic is aan een vrij goed Wimbledon bezig. In de tweede en derde ronde was hij veel te sterk voor Kokkinakis en Kecmanovic, die hij allebei met 3-0 naar huis speelde. Tegen Kwon in de eerste ronde, en tegen Van Rijthoven in de 4de ronde moest hij wel een set afgeven. De Nederlander speelde zeer goed in de tweede set (die hij won), maar Djokovic zou in principe gewoon in 3 sets moeten winnen.

Zoals gezegd speelde Sinner formidabel tennis. Hierdoor snappen we de odds ook niet zo goed. Wij verwachten namelijk dat Sinner zeker wel een set kan winnen. Ook de odd om te winnen is extreem hoog (7.00). Dat is natuurlijk ver weg, maar deze lijn zien we wel goedkomen.