De nummer twee van de wereld stoot door naar de halve finale!

Jabeur is van de overgebleven spelers de hoogstgeplaatste vrouw op Wimbledon. Zij neemt het op tegen de nummer 66 van de wereld Bouzkova. De Tsjechische is aan een zeer goed toernooi bezig. Ze staat knap in de kwartfinale. Om hier te geraken heeft ze onder andere Garcia en Riske uitgeschakeld, die het beiden redelijk goed deden in het grasseizoen. Haar voorbereiding was veel minder goed. Ze speelde slechts 1 toernooi, waar ze in de eerste ronde al gelijk verloor tegen Rogers.

Ook Jabeur is aan een goede grand slam bezig. De Tunesische verloor nog geen enkele set. Ze weet haar goede vorm van de toernooiwinst in Berlijn dus door te trekken naar de Engelse hoofdstad. Het spel van de nummer 2 van de wereld ziet er zeer goed uit.

We verwachten dat Jabeur kwalitatief te sterk zal zijn voor Bouzkova en dus zal winnen. We vinden de odd voor een 2-0 zege aan de hoge kant, zeker omdat Jabeur in de voorbereiding ook al 2-0 won tegen Gauff bijvoorbeeld.