De laatst overgebleven Brit staat voor een lastige opdracht!

De laatste overgebleven Brit speelt vandaag zijn match in de kwartfinale. Norrie neemt het namelijk op tegen Goffin. De Belg mag zeer tevreden zijn over zijn toernooi tot nu toe. Hij bereikte zonder problemen de 8ste finale, waar hij het tegen Tiafoe moest opnemen. Die match was een echte kraker die pas in de 5de set beslist werd. De match eindigde op 7-6/5-7/5-7/6-4/7-5, maar liefst 59 games dus. De cijfers van Goffin waren vrij goed, hij sloeg namelijk 59 winners, daartegenover stonden 44 onnodige fouten.

Norrie had het in zijn tweede match zeer lastig tegen de Spaanse Munar. Die match eindigde in een 3-2 overwinning voor de Brit. Voor de rest is de nummer 12 van de wereld aan een zeer goede grand slam bezig. Hij versloeg Andujar, Johnson en Paul allemaal in 3 sets. Met name de overwinning tegen Paul was zeer goed.

Beide heren speelden 1 keer eerder tegen elkaar. Toen won Norrie door een opgave van Goffin op een 6-0/3-5 stand. We verwachten dat het niveau dicht bij elkaar zal liggen en beide spelers een set zullen winnen.