Kyrgios zonder problemen voorbij Nakashima voor 2.60 keer je inzet!

Kyrgios neemt het na de fantastische match tegen Tsitsipas op tegen Nakashima. De match tussen de Griek en de Australiër was een spektakel. Beide spelers produceerden fantastisch tennis en de rivaliteit maakte het extra leuk. Buiten deze match liet Kyrgios tegen Krajinovic ook al zeer goed tennis zien. Hij won die match dan ook met 6-2/6-3/6-1.

Vandaag speelt Kyrgios tegen Nakashima. De nummer 56 van de wereld versloeg zonder problemen Galan Riveros, wat ook logisch is aangezien de Colombiaan door een walkover in de 16de finale stond. In de ronde ervoor wist Nakashima wel knap te winnen van Shapovalov, maar de Canadees sukkelt eigenlijk al heel het grasseizoen.

Kyrgios lijkt er echt zin in te hebben, en we hebben gezien dat wanneer hij er zin in heeft, hij ongelofelijk goed kan tennissen. De match tegen Tsitsipas was van een zeer hoog niveau. Zoals gezegd speelt hij vandaag tegen Nakashima, wat toch wel een niveau lager is. We verwachten dan ook dat Kyrgios deze match zonder problemen gaat winnen. 3-0 is natuurlijk altijd een risico, maar we vinden de odd aan de hoge kant.

Live Betting NL - de #1 op live wedden