Garin kan geen revanche pakken tegen de Australiër!

Garin mag zeer tevreden zijn over zijn Wimbledon-parcours tot nu toe. Hij staat knap in de 8ste finale, wat verrassend is aangezien hij normaal gezien totaal geen grasspeler is. Op zijn weg naar de 8ste finale had hij eigenlijk in geen enkele match problemen. Hij wist Ymer en Grenier met 3-0 uit te schakelen. Voor Brooksby had hij 4 sets nodig.

Vandaag staat de Chileen wel voor een zware opdracht, hij moet namelijk tegen De Minaur. De Australiër voelt zich goed op gras, wat ook te zien is aan zijn resultaten. Hij schakelde Dellien en Broady uit met 3-0. Ook was hij de sterk voor Draper, hiervoor had hij 4 sets nodig. Met name de zege tegen Draper was zeer knap, aangezien de Brit een goed grasseizoen heeft gespeeld.

Enkele weken geleden speelden beide heren nog tegen elkaar in Eastbourne. Hier won De Minaur met 6-3/6-3. We verwachten dat vandaag ongeveer hetzelfde scenario zal gebeuren, en De Minaur zonder veel problemen wint. Buiten de ontmoeting enkele weken geleden hebben ze nog 2 keer tegen elkaar gespeeld, maar ook die 2 keer won de Australiër zonder een set te verliezen.