Fritz kan zijn niveau doortrekken en verdubbelt bijna je inzet!

Fritz kan zeer tevreden zijn over de afgelopen weken. Hij wist het ATP-toernooi in Eastbourne te winnen, en boekte daar enkele knappe overwinningen tegen onder andere De Minaur en Cressy. Ook in de Engelse hoofdstad is hij goed bezig. Hij verloor namelijk nog geen enkele set dit toernooi. De Amerikaan is nog geen echte topper tegengekomen dit toernooi, maar toch is het knap dat hij 3 keer met 3-0 heeft gewonnen.

Ook vandaag moet Fritz niet tegen een echte topper. De nummer 14 van de wereld moet namelijk tegen de nummer 99 van de wereld Kubler. Kubler heeft zich moeten kwalificeren voor het hoofdtoernooi, waar hij al knap 3 rondes heeft gewonnen. Hij versloeg onder andere Evans in 3 sets en Sock in 5 sets.

We verwachten dat Fritz zijn goede niveau kan doortrekken en te sterk zal zijn voor Kubler. De Australiër heeft knap 3 rondes gewonnen, maar we denken dat vandaag het avontuur voor hem zal stoppen. We kiezen voor de game handicap, omdat zo Kubler wel een set mag winnen.