De toekomst van het herentennis strijdt voor een plek in de kwartfinale!

Vandaag staat er een duel op de planning wat we nog veel zullen zien in de toekomst. Sinner neemt het op tegen Alcaraz. De 2 jonkies strijden voor een plek in de kwartfinale. Sinner wist vorige ronde knap Isner uit te schakelen. De Italiaan won in 3 sets tegen de servicebot die eerder nog Murray naar huis serveerde. In de eerste 2 rondes had de nummer 13 van de wereld wel steeds 4 sets nodig om te winnen. Dit was tegen Wawrinka en Ymer.

Alcaraz had het in de eerste ronde zeer moeilijk tegen Struff, waar hij uiteindelijk in 5 sets van won. Vanaf de tweede ronde speelde hij zeer goed tennis, waarmee hij Griekspoor en Otte, die het in de voorbereiding toch zeer goed deed op gras, naar huis in 3 sets. Tegen Otte verloor Alcaraz slechts 6 games.

We verwachten dat Alcaraz het niveau wat hij tegen Otte heeft geproduceerd kan doortrekken en te sterk zal zijn voor Sinner. Wel verwachten we dat Sinner het toch minstens 1 set spannend kan maken. De odd voor een tiebreak vinden we dan ook aan de hoge kant.

Live Betting NL - de #1 op live wedden