Weer een lastige set voor de Amerikaan!

Molcan en Fritz strijden vandaag om een plekje bij de laatste 16. Molcan mag zeer tevreden zijn met zijn resultaten op deze grand slam. Na een zeer matige voorbereiding wist hij zijn eerste ronde met 3-1 in sets te winnen tegen de Spaanse Martinez. In zijn tweede wedstrijd stond hij tegenover Giron, die een betere voorbereiding had, maar toch wist de Slovaak makkelijk te winnen met een 3-0 score.

Bonus tot €250,- beschikbaar!


Vandaag staat de nummer 51 van de wereld wel tegenover een ander kaliber. Hij moet het namelijk opnemen tegen Fritz. Fritz kon met een heel goed gevoel aan Wimbledon beginnen, aangezien hij zijn voorbereiding afsloot met een toernooioverwinning in Eastbourne. Hij zette zijn goede vorm verder in de Engelse hoofdstad en verloor nog geen set. Toch zag het er even naar uit dat de Amerikaan in de vorige ronde tegen de nummer 288 van de wereld, Gray de tweede set ging verliezen. De Brit mocht op een 5-3 stand namelijk serveren voor de setwinst.

We verwachten dat Fritz deze partij zal winnen, maar dat er net zoals zijn wedstrijd tegen Gray een lastiger set zal bij zitten. Deze lijn kan winnend zijn in 3 sets, maar in 4 sets lijkt dit een zekerheid.