De Minaur schakelt 1 van de 2 overgebleven Britten uit!

Vandaag speelt 1 van de 2 overgebleven Britten zijn wedstrijd op Wimbledon. Broady neemt het op tegen De Minaur. Broady staat knap in de 16de finale, maar dit was zeker niet zonder slag of stoot. De Brit had 2 keer een beslissende en dus 5de set nodig. In zijn eerste wedstrijd versloeg hij de nummer 243 van de wereld, Klein. De tweede ronde had hij 5 sets nodig tegen Schwartzman. Schwartzman staat 15de van de wereld, wat het dus een knappe overwinning maakt. Al moeten we wel zeggen dat de Argentijn geen grasspeler is.

Krijg als nieuwe speler nu 40 keer je inzet als Pogacar de Tour de France wint!


Net zoals Broady voelt De Minaur zich goed op het gras. De Australiër won zijn eerste 2 wedstrijden dan ook zonder enige problemen. In de eerste ronde versloeg hij Dellien met 6-1/6-3/7-5. In zijn tweede wedstrijd stond hij tegenover Draper, wat dus echt wel een test was. Deze wedstrijd wist de nummer 27 van de wereld met 5-7/7-6/6-2/6-3 te winnen. De Minaur had die match dus 6 games meer gewonnen dan Draper.

We schatten Broady minder in dan Draper, dus we verwachten dat De Minaur weer gaat winnen. Aangezien Broady al 2 moeilijke wedstrijden heeft gehad, en De Minaur het tegen een betere speler al heeft bewezen, verwachten wij dat hij dik gaat winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden