De enkelhandige backhand bezorgt van de Zandschulp een lastige match!

Er staat een leuk duel op het programma. Van de Zandschulp neemt het op tegen Gasquet. De Fransman met de schitterende enkelhandige backhand mag tevreden zijn dat hij zijn eerste 2 rondes wist te winnen. Hij speelde namelijk geen enkele match in de voorbereiding op gras. Vandaar ook dat hij in zijn eerste match deze grand slam nog een beetje moest wennen. Hij had maar liefst 5 sets nodig tegen de nummer 60 van de wereld Sousa. In de tweede ronde kon Gasquet meer overtuigen. Hij won namelijk 3-1 in sets tegen McDonald.

€250,- Casinobonus beschikbaar!


Zoals gezegd is de tegenstander van Gasquet onze landgenoot Van de Zandschulp. De Nederlander wist zijn eerste 2 rondes zonder echte problemen door te komen. De eerste ronde won hij simpel met 3-0 tegen Lopez. In de tweede ronde gaf Ruusuvuoiri meer weerstand, maar toch wist Botic met 3-1 te winnen.

We verwachten dat het een spannende strijd zal worden tussen beide heren, aangezien er geen van de 2 duidelijk beter is. We verwachten dat Van de Zandschulp aan het langste eind trekt, maar Gasquet kan met momenten fenomenaal tennis produceren, waardoor we voor deze lijn kiezen.