Ostapenko verliest wederom geen set voor 1.80 keer je inzet!

Ostapenko en Begu mogen tegen elkaar strijden voor een plek in de volgende ronde. Beide vrouwen verloren nog geen set in de eerste 2 wedstrijden. De Roemeense Begu had een vrij makkelijke loting tot nu toe. Ze won haar eerste match met 6-4/6-1 van de nummer 114 van de wereld. Haar tweede wedstrijd won ze met 6-4/6-4 van de nummer 119 van de wereld. Vandaag treft ze met Ostapenko toch een heel ander kaliber.

Ostapenko staat namelijk 17de van de wereld. Maar wat belangrijker is, is dat ze zich goed lijkt te voelen op het gras. In de voorbereiding wist ze in Eastbourne namelijk de finale te halen, die ze verloor van Kvitova. Op weg naar de finale verloor ze geen enkele set tegen 4 speelsters uit de top 50. Zoals gezegd verloor ze hier in Wimbledon ook nog geen set.

Begu zal vandaag tegen veel meer kwaliteit spelen als in haar eerste 2 wedstrijden. We verwachten dat Ostapenko haar goede vorm zal kan trekken en wederom met een 2-0 score in sets kan winnen.