Isner haalt zijn goede serveerwerk weer boven!

Wie woensdagavond de wedstrijd tussen Isner en Murray heeft gezien zal deze lijn begrijpen. Isner was oppermachtig met zijn service, en wist daardoor de thuisspeler Murray te verslaan. De Amerikaan sloeg 36 aces, maar buiten dat sloeg hij ook veel services waardoor hij het punt al bijna had gewonnen. Verder kan de Amerikaan ook helemaal niet zo goed tennissen, maar op gras helpt die service heel erg.

Sinner mag proberen om de servicebot te verslaan. De Italiaan won zijn eerste 2 wedstrijden allebei met een 3-1 score in sets. Om maar een idee te geven, Sinner sloeg in deze 2 wedstrijden samen 14 aces in totaal. De nummer 13 van de wereld speelde slechts 1 wedstrijd in de voorbereiding. Die match verloor hij met 6-3/3-6/6-3 tegen de Amerikaan Paul.

We verwachten dat Isner zijn goede serveerwerk weer zal bovenhalen, waardoor het bijna onmogelijk zal zijn om te breaken. We kiezen voor deze lijn, omdat Sinner op deze manier wel nog mag winnen.