Goffin trekt de lijn door en is te sterk voor de Fransman!

Goffin en Humbert nemen het tegen elkaar op voor een plek in de 8ste finale. Goffin is zeer sterk aan Wimbledon begonnen, en dropte nog geen set. Hij zowel tegen Albot als tegen Baez met 3-0 in sets. Tegen de Argentijn moest de Belg slechts 7 games afstaan.

Humbert mag, na zijn slechte voorbereiding, blij zijn dat hij de eerste 2 rondes heeft gewonnen. Al had de Fransman het zeer lastig in de eerste ronde. Hij stond 2-1 in sets achter tegen Etcheverry, waarna hij nog terug wist te komen en er met de overwinning vandoor ging. In de ronde erna moest Humbert het opnemen tegen de nummer 6 van de wereld, Ruud. Maar zoals eerder gezegd is Ruud absoluut geen grasspeler. De nummer 112 van de wereld wist deze wedstrijd in 4 sets te winnen.

We verwachten dat Goffin zijn goede vorm zal doortrekken en er met de overwinning vandoor gaat. Het kan zeker zijn dat Humbert een set pakt, dus is er ook de mogelijkheid om over x games te zetten, maar wij hebben meer vertrouwen in de bet ‘Goffin wint’.

Live Betting NL - de #1 op live wedden