Geen lastige partij voor de nummer 2 van de wereld!

Eerder deze week hadden we al eens under x games getipt bij Jabeur. Vandaag is dat wederom het geval. Zoals gezegd was haar voorbereiding top, met een toernooiwinst in Berlijn. De goede vorm wist ze door te trekken op Wimbledon. In haar eerste 2 wedstrijden moest ze 2 keer slechts 4 games afstaan. Het gevarieerde spel en de goede slagen maken het voor haar tegenstanders zeer moeilijk.

Vandaag neemt de nummer 2 van de wereld het op tegen Parry. De Franse staat 77 op de WTA-ranking en heeft al knap 2 rondes gewonnen. Vooral haar eerste zege was indrukwekkend. Ze versloeg Kanepi met 6-4/6-4. In de voorbereiding naar Wimbledon toe verloor ze de halve finale van een challenger-toernooi tegen de nummer 161 van de wereld. Puur op basis van de voorbereiding heeft Jabeur dus een beter gevoel.

We verwachten dat Jabeur kwalitatief gewoonweg te sterk zal zijn, en wederom niet veel games zal afgeven. Met deze lijn mag Parry 6 games pakken, dus een 6-3/6-3 overwinning voor Jabeur zou winnend zijn.