Molcan kan zijn niveau niet opkrikken!

Molcan mag het opnemen tegen Giron, geen gemakkelijke opdracht voor de Slovaak. Giron is namelijk goed begonnen aan Wimbledon. Hij was te sterk voor het jonge Deense talent Rune, die hij in 3 sets versloeg. Eerder liet de Amerikaan een goede indruk achter in Mallorca, waar hij een set wist te winnen tegen Tsitsipas. Hij kwam Tsitsipas tegen in de kwartfinale, om daar te geraken versloeg hij Van de Znadschulp en McDonald.

Zoals gezegd is zijn tegenstander Molcan. De Slovaak wist zijn eerste wedstrijd met 3-1 in sets te winnen tegen Martinez. Een logische overwinning, aangezien de Spanjaard een echte gravelspeler is. Ook Molcan deed mee in Mallorca. Hij verloor in de tweede ronde tegen onze landgenoot Griekspoor.

Al met al maakt Giron een betere indruk op het gras. We verwachten dan ook dat hij zal winnen. Door te kiezen voor deze handicap is de odd hoger en wij verwachten dat de Amerikaan in 3 of 4 sets zal winnen.