Het eindstation na een slopende match voor Draper!

De Minaur mag het opnemen tegen thuisspeler Draper. Beide heren wisten hun eerste wedstrijd op deze editie van Wimbledon met 3-0 in sets te winnen. De Minaur versloeg Dellien met 6-1/6-3/7-5. Draper wist Bergs te verslaan met 6-4/6-4/7-6.

Beide heren waren in de voorbereiding actief in Londen en Eastbourne. Draper wist in Londen meteen indruk te maken door de nummer 14 van de wereld Fritz te verslaan. In de ronde erna werd hij wel uitgeschakeld door Ruusuvuoiri. In Eastbourne schopte Draper het tot de halve finale, waar Cressy te sterk bleek.

Ook De Minaur werd in Londen in de tweede ronde uitgeschakeld. Hij verloor tegen Davidovich Fokina. In Eastbourne zat de Australiër aan de andere kant van de tabel dan Draper, en ook hij bereikte de halve finale. Die match verloor hij in 3 sets tegen Fritz.

We verwachten dat het een spannende strijd zal worden tussen deze heren, aangezien ze op gras aan elkaar gewaagd zijn. We geven toch het voordeel aan De Minaur, maar verwachten wel dat Draper een set zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden