Een nieuwe 5-setter in de maak voor Kyrgios!

Een speler die gegarandeerd voor spektakel zorgt, Kyrgios. De Australiër doet soms dubieuze dingen, maar 1 ding is zeker, hij kan ongelofelijk goed tennissen. Toch had de nummer 40 van de wereld het lastig dinsdag. Hij had namelijk 5 sets nodig tegen de Brit Jubb. In de voorbereiding liet Kyrgios zien waarom men altijd rekening met hem moet houden. Hij speelde 2 maanden geen enkele wedstrijd, maar wist toch 2 keer de halve finale te halen. Hiervoor moest hij onder andere Tsitsipas verslaan.

Hij neemt het op tegen Krajinovic. De Serviër begon met een goed gevoel aan Wimbledon, aangezien hij In Londen de finale haalde van het ATP-toernooi. Op weg naar de finale versloeg hij onder andere Cilic en Querrey. In de eerste ronde had de nummer 31 van de wereld het wel een beetje moeilijk. Hij won in 5 sets tegen de jonge Tsjech Lehecka.

We verwachten een spannende wedstrijd, waarbij we denken dat er minstens 4 sets gespeeld zullen worden. Uiteindelijk verwachten we dat Kyrgios zal winnen, maar dit zal niet zonder slag of stoot gaan.