De Fransman weet zijn goede vorm door te zetten!

Bonzi en Brooksby staan tegenover elkaar in de tweede ronde van Wimbledon. Bonzi heeft er een goede voorbereiding opzitten, met bijvoorbeeld een overwinning tegen Shapovalov en een 6-1 setwinst tegen Tsitsipas. Die vorm zette hij in de eerste ronde tegen Kolar verder. De Fransman wist met 6-3/6-3/6-1 te winnen. Aangezien hij veel matchen op gras heeft gespeeld in de voorbereiding, is het logisch dat hij zich goed heeft kunnen aanpassen aan het grastennis. Momenteel lijkt hij zich goed te voelen op de ondergrond.

Zijn tegenstander is dus zoals gezegd Brooksby. De jonge Amerikaan wist zijn eerste match ook makkelijk te winnen. Hij was te sterk voor Kukushkin en versloeg hem met 6-3/6-2/6-3. Als we kijken naar de voorbereiding van de nummer 34 van de wereld zien we dat hij toch wat moeite heeft op gras. Brooksby verloor 2 keer in de eerste ronde van een ATP-toernooi, en 1 keer wist hij zich zelfs niet te kwalificeren voor het hoofdtoernooi.

We verwachten dat Bonzi zijn goede vorm zal doorzetten en er met de overwinning vandoor gaat.