Cressy wint het Amerikaans onderonsje voor bijna 2 keer je inzet!

Het spel van Cressy is misschien niet het meest aantrekkelijke, maar op gras werkt het fantastisch. De Amerikaan probeert zoveel mogelijk naar het net te komen. Gecombineerd met zijn ongelofelijk sterke opslag is het een goede tactiek op gras. Dat bewees hij nog maar eens tegen de nummer 9 van de wereld, Auger-Aliassime. De Amerikaan won in 4 sets, waarvan er maar liefst 3 een tie break waren. Ook in de voorbereiding behaalde Cressy een goed resultaat. Hij wist in Eastbourne de finale te halen, om daar te geraken versloeg hij onder andere Norrie in 2 sets.

Zijn tegenstander is een andere Amerikaan, namelijk Sock. Sock speelde in de voorbereiding 2 challenger-toernooien, 1 keer haalde hij de halve finale, en 1 keer de finale. In die 2 toernooien had de nummer 103 van de wereld toch enkele moeilijke wedstrijden tegen spelers buiten de top 100.

We verwachten dat Cressy zijn goede vorm doortrekt en Sock zal verslaan. Natuurlijk kan het best zijn dat Sock 1 set wint, aangezien er zeer waarschijnlijk tie breaks gespeeld zullen worden. Toch denken we dat Cressy in maximum 4 sets zal winnen.