Thuisspeler Norrie staat voor een makkelijke opdracht!

De thuisspeler Norrie mag het in de tweede ronde opnemen tegen de Spaanse Munar. De Brit behaalde een 3-0 zege in de eerste ronde tegen een andere Spanjaard, namelijk Andujar. De eerste set won hij maar liefst met 6-0, waarna hij na een pauze door de regen in de tweede set een tiebreak nodig had. De nummer 12 van de wereld voelt zich goed op het gras, wat we ook in de voorbereiding hebben gezien toen hij met momenten goed tennis speelde. Ook mag hij uiteraard rekenen op de steun van het publiek.

Zijn tegenstander is zoals gezegd Munar. De nummer 71 van de wereld boekte maandag zijn eerste zege ooit op gras. Hij won 3-0 in sets tegen Monteiro, wat wel een knappe overwinning was. de voorbereiding van de Spanjaard was vrij slecht. Hij speelde slechts 1 toernooi, waar hij de eerste match gelijk verloor tegen Karatsev.

We verwachten dat Norrie zich beter zal voelen op het gras dan Munar. Samen met het feit dat Norrie in principe de betere speler is, en dat de Brit kan rekenen op de steun van het publiek, denken we dat Norrie voor een eenvoudige opdracht staat.

Live Betting NL - de #1 op live wedden