Sprookje op gras blijft duren voor de Brit!

Peniston is toch wel 1 van de revelaties van het Britse mannentennis dit grasseizoen. Hij wist in de voorbereiding al 2 keer de kwartfinale te halen op een ATP-toernooi. Om daar te geraken versloeg hij onder andere Ruud en Rune. Gister was de Brit te sterk voor Laaksonen. Peniston zat geen moment in de problemen en won dan ook met 3-0 in sets.

Hij neemt het op tegen de Amerikaan Johnson. Zijn voorbereiding was niet zo goed. hij speelde slechts 1 toernooi, waar hij in de kwalificaties al verloor. Als lucky loser mocht hij toch meedoen aan het hoofdtoernooi, maar daar werd hij in de tweede ronde al uitgeschakeld. In de eerste ronde op Wimbledon moest hij het opnemen tegen Dimitrov. De Bulgaar wist de eerste set met 6-4 te winnen, maar moest bij een 5-2 stand in de tweede set opgeven.

We verwachten dat Peniston zijn goede spel weer zal bovenhalen en op gras beter zal zijn dan Jonhson. Bovendien kan de Brit op de steun van het publiek rekenen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden