IJzersterke Otte herhaalt zijn prestatie voor 2.20 keer je inzet!

Afgelopen weken hebben we kunnen zien dat Otte zeer goed aan het spelen is op het gras. Dat bewees de Duitser in de eerste ronde nog maar eens. Hij won met zeer overtuigende cijfers van Gojowczyk, het werd namelijk 6-1/6-2/6-1. Zoals eerder al gezegd was de voorbereiding van de Duitser ook zeer goed. 2 keer haalde de nummer 36 van de wereld de halve finale op een ATP-toernooi, waar hij eruit ging tegen Berrettini en Medvedev.

Ook Harrison kon zijn eerste ronde met 3-0 in sets winnen, alleen dit was wel iets moeilijker. De Amerikaan won 7-6/6-1/7-6 tegen de nummer 156 van de wereld Clarke. De nummer 251 van de wereld speelde geen enkele match op gras voordat Wimbledon begon. Hij moest eerst nog de kwalificaties overleven. Dit was alleen makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien Harrison er bijna uitvloog in de tweede match. Kortom, Otte is een niveau hoger dan Harrison.

We verwachten dat Otte zijn goede spel kan doortrekken en gewoonweg te sterk zal zijn voor de Amerikaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden