De Amerikaanse servicebot komt weer in de problemen!

Voormalig Wimbledon Winnaar Andy Murray won zijn eerste ronde met 4-6/6-3/6-2/6-4 tegen Duckworth. De Brit moest even in de match komen, maar bewees uiteindelijk dat hij een plekje in de tweede ronde verdient. Als we kijken naar de voorbereiding van de Brit is het ook logisch dat hij in de tweede ronde staat. Hij behaalde de finale in Stuttgart, waar hij in 3 sets verloor van Berrettini. Op weg naar de finale schakelde hij onder andere Kyrgios en Tsitsipas uit.

In de tweede ronde staat Murray tegenover Isner, de servicebot uit Amerika. Toch had de nummer 24 van de wereld de nodige problemen om in het toernooi te blijven. In de eerste ronde nam hij het op tegen de Fransman Couacaud, nummer 206 van de wereld. De Amerikaan stond 2-1 in sets achter, waarna hij het nog goedmaakte en er met de winst vandoor ging.

We verwachten dat Murray beter tennis zal spelen dan Isner. Natuurlijk heeft Isner een fantastische service, maar de Amerikaan heeft maandag 2 sets verloren. Murray zal ook op de steun van het publiek mogen rekenen, waardoor we denken dat hij in 3 of 4 sets zal winnen.