Gebrek aan ervaring zorgt voor een simpele overwinning voor 2.70 keer je inzet!

De voorbereiding van Krajinovic was kort, maar zeer goed. Hij haalde in Londen de finale, waar hij uiteindelijk zijn meerder moest erkennen tegen Berrettini. In de weg naar de finale versloeg hij onder andere Querrey, Cilic en Peniston. 3 spelers die toch al indruk hebben gemaakt dit grasseizoen. Ook in de finale speelde de Serviër een verdienstelijke partij. De match eindigde in een 7-5/6-4 overwinning voor de Italiaan.

Lehecka verloor in Stuttgart zijn eerste ronde tegen Kyrgios, wat dus zeker geen schande is. In Halle verloor hij de eerste match in de kwalificatie tegen Stricker. De jonge Tsjech heeft nog maar weinig ervaring op het gras, wat ook te zien is. Hij zal zijn niveau serieus moeten opkrikken om Krajinovic te verslaan.

We verwachten dat Krajinovic zijn goede vorm op het gras zal doortrekken en Lehecka geen kansen geeft. Natuurlijk is een 3-0 overwinning een risico, maar wij vinden dat de odd aan de hoge kant is. Als je voor meer zekerheid wilt gaan is -1.5 set ook een goede optie voor 1.68.