Fritz bevestigt zijn goede vorm en geeft de Italiaan geen kans!

Musetti staat voor een lastige opdracht vandaag. Hij moet het opnemen tegen Fritz, de nummer 14 van de wereld die vorige week nog het ATP-toernooi in Eastbourne won. Een knappe zege van de Amerikaan, die eerder in s’-Hertogenbosch en Londen teleurstelde. In Eastbourne versloeg hij onder andere Bublik, De Minaur en Cressy. Geen gemakkelijke tegenstanders, waardoor het een knappe zege is. Fritz kan soms zeer goed spelen, zijn slagen komen er met momenten goed uit, waardoor hij de rally kan dicteren. Ook zijn opslag kan een wapen zijn.

Zoals gezegd moet de Amerikaan tegen Musetti. De Italiaan moest 2 weken geleden in Londen opgeven vanwege een blessure. Dat was in de wedstrijd tegen Bublik, waar Musetti de eerste set met 6-3 had verloren. Eerder deze maand verloor hij in Stuttgart tegen Basilashvili in straight sets. De nummer 70 van de wereld kan goed tennissen, maar laat het soms afweten. Bovendien is gras zeker niet zijn beste ondergrond.

We verwachten dat Fritz zijn goede vorm van in Eastbourne door kan trekken en relatief eenvoudig zal winnen. We kiezen voor de game handicap, omdat deze toch iets meer zekerheid geeft.

Live Betting NL - de #1 op live wedden