Draper is gewoonweg te sterk voor de debutant!

Zizou Bergs maakt zijn Wimbledon-debuut. Doordat hij het challenger-toernooi in Ilkley won, kreeg hij een wildcard. Daar versloeg hij onder andere Popyrin en Sock. De Belg wist in een exhibition match ook tegen nummer 5 van de wereld Ruud te winnen. Al moet er wel gezegd worden dat Ruud op gras, een andere speler is. Zelf heeft hij ook al uitgesproken dat hij er zich niet goed op voelt. De service van Bergs is met momenten vrij goed, wat ervoor zorgt dat hij soms al vanaf het begin de baas is in de rally.

Draper heeft in zijn voorbereiding naar Wimbledon toe al knappe resultaten geboekt. Hij wist te winnen tegen onder andere Fritz en Schwartzman. Vorige week verloor hij in de halve finale in Eastbourne tegen Cressy. Deze match eindigde in 7-6/6-7/6-3 in het voordeel van de Amerikaan. Draper speelt natuurlijk thuis, waardoor hij de steun van het publiek zal krijgen. Verder liet hij ook al zeer goed tennis zien.

We verwachten dat als Draper zijn niveau kan doortrekken hij gewoonweg te sterk zal zijn voor Bergs. Aangezien de service van de Belg zeker niet slecht is, verwachten we wel dat er een tiebreak zal zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden