Auger-Aliassime heeft weer tiebreaks nodig!

Auger-Aliassime heeft met Cressy geen gemakkelijke tegenstander geloot. Het spel van de Amerikaan is ideaal voor op gras. Hij houdt ervan om service volley te spelen, en zelfs als dat niet gelijk lukt komt hij bijna elke rally naar het net. De nummer 60 van de wereld heeft al tegen goede tegenstanders zoals Norrie, Evans en Opelka bewezen dat men rekening moet houden met hem. Vorige week speelde hij uitstekend en wist dan ook de finale te halen in Eastbourne.

Uiteraard is Auger-Aliassime ook iemand om rekening mee te houden. Du nummer 9 van de wereld wist de laatste 2 grand slams indruk te maken door het Medvedev in Australië, en Nadal in Parijs zeer moeilijk te maken. Hij verloor uiteindelijk 2 keer 3-2. Ook voor zijn agressieve spel is het gras geen nadeel. De Canadees heeft net zoals Cressy een lange voorbereiding op deze ondergrond erop zitten. In de 6 matchen die Auger op de ATP-toernooien speelde, speelde hij maar liefst 7 tiebreaks.

We verwachten dat beide heren hun vorm doorzetten en er een lange wedstrijd van maken. Uiteraard is de Canadees de terechte favoriet, maar hij zal het zeker niet cadeau krijgen. Aangezien ze minstens 3 sets spelen, denken wij dat 2 tiebreaks goed haalbaar is.

Live Betting NL - de #1 op live wedden