Spaanse veteraan onderuit in de eerste ronde!

Verdsaco heeft met Paul geen gemakkelijke loting. De Amerikaan is namelijk aan een prima grasseizoen bezig. Paul zowel in Londen als in Eastbourne de kwartfinale. In deze toernooien behaalde hij knappe overwinningen tegen onder andere Sinner en Shapovalov. Hij verloor tegen Berretini en De Minaur, wat dus zeker geen schande is.

Verdasco is inmiddels 38 jaar. De Spaanse veteraan deed het de afgelopen toernooien niet goed. Hij verloor 2 keer in de tweede ronde van een challenger-toernooi. 1 keer tegen de nummer 160 van de wereld, en 1 keer tegen nummer 151 van de wereld. In Mallorca speelde hij de kwalificaties van een ATP-toernooi, maar hier bereikte hij het hoofdtoernooi niet. De Spanjaard wist zijn eerste match knap te winnen tegen Struff, maar nadien was Tabilo te sterk.

We verwachten dat Paul te sterk zal zijn voor de oude Spanjaard. Zeker gezien de resultaten die Paul afgelopen weken haalt, verwachten wij een makkelijke overwinning. Voor minder risico kan je ook kiezen voor een game handicap.